Maandag - zaterdag / 9:00 21:00 | 085-2736058
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Impregneren (beschermen)

Het beschermen van een natuursteen vloer

Onzichtbare vlekafstotende behandeling:

Een onzichtbare vlekafstotende behandeling wat bescherming bied op alle soorten natuursteen met een polijst geslepen of een ruw oppervlakte en ook geschikt voor beton en composiet. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor vloeren in de keuken badkamer of andere vlekgevoelige oppervlakken. Verhindert het indringen van olie, vet en water en verlicht het onderhoud.

Vlekafstotende bescherming met kleurverdieping:

Een vlekafstotende bescherming met een kleur verdiepende werking voor natuursteen, keramische tegels en betonsteen. Deze afwerking is geschikt voor licht tot middelmatig zuigende oppervlaken zoals graniet, gneis, kwartsiet, leisteen en kalksteen. Speciale additieven zorgen voor een blijvende kleur verdiepende werking en maakt de vloer water en olie afstotend en beschermt tegen vlekken. Vlekafstotende bescherming voor vlekgevoelige steensoorten Voor een vlekafstotend gemakkelijk onderhoud van vlekgevoelige oppervlakken zoals vloeren in keukens en eetkamers, alsmede voor tafels, aanrechtbladen e.d. De oppervlakken kunnen gepolijst, fijn geslepen of ruw zijn. Beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Geschikt voor veel soorten natuursteen zoals gepolijste en ruwe harde steensoorten, ruw en geslepen kalksteen en betonsteen, alsmede cotto, terracotta, zuigkrachtige, ongeglazuurde tegels enz.

NanoTop (de ultieme bescherming)

Een professioneel product op basis van Nano technologie voor natuur- en betonsteen. Deze behandeling beschermt natuursteen tegen vlekken en vuil zonder het karakteristieke uiterlijk van de steen te veranderen. Bijzonder geschikt voor oppervlakken die gevoelig zijn voor vlekken.