Maandag - zaterdag / 9:00 21:00 | 085-2736058
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

natuursteen polijsten

Natuursteen polijsten geeft uw vloer meer glans!

Het polijsten van o.a. marmer, blauwe hardsteen en andere soorten kalkhoudende natuurstenen vloeren.

Het polijsten van een natuursteen vloer wordt door ons gedaan door middel van een ‘groene’ mechanische methode waarbij geen chemie wordt gebruikt. Voor deze methode gebruiken wij namelijk een diamant gebonden materiaal waarbij wij het natuursteen reinigen door de vloer eerst volledig schuren zodat de kleine gebruikerskrasjes verwijderd worden. Vervolgens gaan wij in stappen met steeds fijner diamant de vloer afwerken tot de door u gekozen glansgraad. Let op: des te meer glans er mechanisch op de vloer wordt gecreëerd des te beter de vloer beschermd is tegen vlekken omdat het oppervlakte minder poreus wordt gemaakt. Het nadeel bij hoogglans is wel dat krassen mat zijn en deze iets sneller zullen opvallen.

Hierbij kunt u kiezen voor de volgende glansgraden:

- Mat (Indien u een matte afwerking wenst dient het oppervlakte wel geïmpregneerd te worden.

- Gezoet

- Zijdeglans

- Hoogglans

- Extra Hoogglans (Bij deze afwerking wordt er wel een chemische methode gebruikt na de mechanische methode die wij kristalliseren noemen.)

Tip: Bij een donkere natuurstenen vloer zoals o.a. Belgisch Hardsteen wordt aangeraden de vloer ten alle tijden te kristalliseren. Deze methode geeft een vollere kleur.