Over Ons

Over Vloeroptimaal

Gevestigd in Papendrecht, biedt Vloeroptimaal meer dan 10 jaar ervaring in vloerherstel, gecombineerd met traditioneel vakmanschap en moderne technieken.

Vloeroptimaal: Uw Vertrouwde Vloerspecialist

Overweegt u uw vloer te laten renoveren? Bij Vloeroptimaal staan we voor u klaar. Als echt familiebedrijf zetten wij ons met passie in voor het opknappen van bestaande vloeren. De gehele familie draagt bij om kwaliteit van begin tot eind te waarborgen – van aanvraag en oplevering tot aan de nazorg.

bereikbaarheid: ma t/m vr van 08:00 – 19:00

085-2736058

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Vakmanschap in Vloerrenovatie

Of u nu in Nederland of in Vlaanderen woont, de uitstraling en kwaliteit van uw natuursteen vloer is een bepalend element voor de schoonheid van uw woning of bedrijfsruimte. Met de tijd kunnen zelfs de prachtigste marmeren, travertin of hardstenen vloeren hun glans verliezen, dof worden of beschadigingen vertonen. Dat is waar Vloeroptimaal in beeld komt.

Als toonaangevende specialist in het polijsten van natuursteen vloeren streven wij ernaar om elke vloer te herstellen naar zijn oorspronkelijke pracht. Met een team van ervaren vakmensen, geavanceerde apparatuur en een passie voor wat we doen, brengen we de glans en elegantie terug in elke steen.

Waarom kiezen voor Vloeroptimaal?

  1. Deskundigheid: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een uitgebreide kennis opgebouwd van verschillende soorten natuursteen en hun unieke eigenschappen. Of het nu gaat om marmer, travertin of hardsteen, wij weten precies hoe we deze materialen moeten behandelen om het beste resultaat te bereiken.
  2. Aandacht voor detail: We begrijpen dat elke vloer uniek is. Onze aanpak is dan ook op maat, waarbij we rekening houden met de specifieke kenmerken en behoeften van uw vloer.
  3. Duurzaamheid: Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van milieuvriendelijke technieken en materialen. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw vloer er weer stralend uitziet, we zorgen er ook voor dat hij dat blijft doen.
  4. Service door bijna heel Nederland en Vlaanderen: Waar u ook gevestigd bent, ons team staat klaar om u van dienst te zijn.

Of het nu gaat om het herstellen van een oude glans, het verwijderen van krassen of diepere restauraties, Vloeroptimaal is uw betrouwbare partner. Laat uw natuursteen vloer weer stralen als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf de kwaliteit en service van Vloeroptimaal.

Onze werkwijze voor vloeren die wij behandelen

“Bij Vloeroptimaal zijn we volledig transparant over onze werkwijze. Hieronder volgen de 4 stappen om uw vloer te optimaliseren.”

Vrijblijvend Advies

We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw verwachtingen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakt renovatieplan kunnen opstellen.

Inspectie

Onze specialisten analyseren de huidige staat van uw vloer, identificeren eventuele beschadigingen, slijtage of andere problemen, en beoordelen de beste aanpak voor uw specifieke situatie.

Voorstel

Wij streven naar transparantie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over bijvoorbeeld: krassen, beschadigingen, polijsten of het aanbrengen van een beschermende coating voor uw vloer.

Uitvoering

Na akkoord op starten we de renovatie op de ingeplande datum. Ons ervaren team herstelt uw vloer met zorg en precisie. We houden voortdurend contact en streven naar uw tevredenheid!