Maandag - zaterdag / 9:00 21:00 | 085-2736058
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Schuren en Lakken

Parket laten schuren en lakken?

Vloeren kunnen op vele manieren worden afgewerkt, maar wie een blijvend mooie en duurzame bescherming zoekt, kiest voor een afwerking met vloerlak. Keuze uit:

- ultra mat

- mat

- zijdeglans

- hoogglans

- onbehandelde look

 

- Colorwash + Skylt, voor een ultra mat effect in combinatie met veel verschillende kleuren.

Wat zijn de voordelen / nadelen van lak:

het lakken van een parketvloer brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het is eenvoudig in onderhoud alleen beschadigingen zijn in de meeste gevallen niet plaatselijk bij te werken. Bij een hoogglans afgewerkte houten vloer zullen de krassen mat zijn dus sneller opvallen.

Heeft u een eiken vloer?

Het is nu mogelijk om de vloer er met lak "onbehandeld" uit te laten zien! Vraag onze verkoper naar de mogelijkheden en voorbeelden.

Kleuren en lakken van parket?

Colorwash + Skylt lak

Met de unieke olieprimer RigoStep Rainbow ColorWash kunnen houten oppervlakken worden afgewerkt in nagenoeg elke gewenste transparante en semi-transparante kleurstelling. Door de volledig oplosmiddelvrije samenstelling is een aanzetvrije verwerking gegarandeerd. Colorwash zorgt iedere keer weer voor prachtige resultaten. Laat vervolgens de vloer afwerken met 2 Lagen Skylt lak om de kleur van de de Colorwash te behouden.

 

Wat kost het om een houten vloer of parketvloer te laten schuren en lakken? Bel ons direct voor een vloerinspectie :

085-2736058